Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Gyotaku - Catch and Print

Japan møder den fynske kyst, kultur og natur går hånd i hånd i en unik oplevelse.

Gyotaku er japansk kunstform, hvor man trykker direkte med frisk fisk, med blæk udvundet af brændt fyrretræ. I 2023 turnerede guotaku kunster Linea Hansen**, Galleri Momlis** i Bagenkop og Naturvejleder Leif H. Sørensen fra Trente Mølle Naturskole ved Faaborg rundt i Det Sydfynske Øhav og lavede arrangementer med stor succes. Mange har spurgt om vi ikke kunne lave et udvidet kursus, hvor man kunne komme dybere ned i processen.

Det er der mulighed for nu. I forbindelse med fejringen af geoparkdagen, er der nu mulighed for at komme på kursus i 4 timer.

Vi starter med at gå i vandet, iført waders og ser på livet i Øhavet. Vi samler det bedste fra, og på Øhavsakademiet trykker vi med det, vi har fanget og samlet. Vi supplerer med forskellige større fisk, som vi har medbragt. På kurset vil du udover at lære at trykke med fiskene, prøve forskellige former for japanpapir, blive undervist i efterbehandling og oplimning, således at du vil få et par helt færdige og meget smukke tryk med hjem.

I anledning af, at vi fejrer geoparkdagen, slutter vi af med at bage og spise friskbagte pizzaer, men godt fra havet og drikke et glas køligt hvidvin.

Underviser: Gyotaku kunsterne Linea Hansen, Momlis, Bagenkop og Naturvejleder Leif H. Sørensen – Trente Mølle Naturskole

Hvad er inkluderet?

Materialer
Pizza og vin

Book et privat arrangementSkal du holde et privat arrangement?
Vi afholder også private arrangementer for større grupper, såsom polterabend og firma events. Send os en forespørgsel her, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Cover image
Om Visit Faaborg

Faaborg....Danmarks bedste hemmelighed!

Visit FaaborgTorvet 195600 Faaborg
visitfaaborg@fmk.dk+45 72 53 18 18
© 2024 Visit Faaborg
Fra 550 kr./person
Company logo
Fra 550 kr./person