Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Øhavet møder verdensmaden

Det sydfynske Øhav bugner med varer, man kan tage med ind i sit køkken. Tang, rejer, krabber og en masse spændende planter fra strandene - blot for at nævne noget af det.

Verdens gadekøkkener vrimler med små lækre retter og hapser, der egner sig fortrinligt til bålmad, men selvfølgelig kan man også lave dem hjemme i sit køkken.

På denne workshop kombinerer vi de to ting, og med inspiration fra alverdens køkkener ser vi på, hvad øhavet kan bidrage med, når vi bl.a. skal lave og eksperimentere med takoyaki, poh pia tod, quesadillas, wonton og meget mere fra alverdens gadekøkkener.

Og selvfølgelig skal vi selv have waders på og ud at høste noget af øhavets guld.

Undervisere er naturvejlederne Tue Skovgård Larsen og Leif H. Sørensen fra Trente Mølle Naturskole, der begge har mange års erfaring med Vild Mad. Tue har skrevet en kogebog om mad fra havet og Leif er uddannet Vild Mad guide. Og så elsker de at nørde i mad.

Praktisk information

Antal deltagere: Max. 20, der bliver delt i 4 hold.

Book et privat arrangementSkal du holde et privat arrangement?
Vi afholder også private arrangementer for større grupper, såsom polterabend og firma events. Send os en forespørgsel her, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Cover image
Om Visit Faaborg

Faaborg....Danmarks bedste hemmelighed!

Visit FaaborgTorvet 195600 Faaborg
visitfaaborg@fmk.dk+45 72 53 18 18
© 2024 Visit Faaborg
Fra 375 kr./person
Company logo
Fra 375 kr./person